AKEP ZHVILLON TAKIM ME DELEGACIONIN E KOMISIONIT PËR VEPRIMTARINË PRODHUESE, TREGTINË DHE MJEDISIN

Takimi Komisioni

Tiranë më 20 qershor 2018 - Këshilli Drejtues i AKEP zhvilloi një takim me një perfaqësi të Komisionit të përhershëm parlamentar për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, kryesuar nga Kryetari Komisionit, Z. Eduard Shalsi.

Takimi u zhvilllua për të diskutuar mbi veprimtarinë e AKEP, hapat e ndërmarra në kuadër të rregulllimit të tregut të komunikimeve elektronike, mbrojtjes së konsumatorëve si dhe modaliteteve ligjore për eleminimin e romingut me vëndet e rajonit.

Për më shume informacioni mund ti referoheni linkut të mëposhtëm.

https://www.facebook.com/100003139136502/posts/1649290065185615/