Njoftim

foto takimiNë datën 17/18.03.2017 siç ishte njoftuar, AKEP në zbatim të Rregullores “Për shërbimin radioamator në Republikën e Shqipërisë” zhvilloi provimin për marrjen e Certifikatës së aftësisë për radio amator.

Në këtë provim morën pjesë 22 kandidatë nga i gjithë vendi. Provimi ishte i ndarë në dy faza, teori dhe praktikë.

Në përfundim të vlerësimit u certifikuan 22 radio amatorë.

Në mbarëvajtjen e këtij procesi AKEP vlerëson mbështetjen e dhënë nga shoqatat e radio amatorëve shqiptare. Në mënyrë të veçantë AKEP falënderon për mbajtjen gjallë të frymës dhe dëshirës për të qenë pjesë e aktivitet radio amator në Republikën e Shqipërisë grupin e të rinjve elbasanas (Gjimnazi "Vasil Kamami"). Pas këtij certifikimi atyre do t’ju krijohen të gjitha mundësitë që të marrin pjesë në kualifikimin për certifikatën e nivelit CEPT NOVICE ose HAREC që do të organizohet brenda vitit 2017.

Me poshtë lista e radioamatoreve te certifikuar:

Nr.

Radioamatori

Tipi Certifikatës

1

Drini Dervishi

HAREC / MORS

2

Demir Bevapi

HAREC / MORS

3

Elvira Sherali (Muca)

HAREC / MORS

4

Jorgo (Jorgaq) Gjoni

HAREC / MORS

5

Hyqmet Shypheja

HAREC / MORS

6

Robert Koja

HAREC / MORS

7

Munir Bulku

HAREC / MORS

8

Gani Hoxha

HAREC / MORS

9

Beqir Agolli

HAREC / MORS

10

Kujtim Cela

HAREC / MORS

11

Ledina Kamami

MORS

12

Klevis Llapushi

MORS

13

Oksana Hila

MORS

14

Elton Skopeci

MORS

 15

Erjon Cerri

MORS

16

Amarildo Ahmati

MORS

17

Klidion Sinani

MORS

18

Denisa Duka

MORS

19

Artemisa Kabashi

MORS

20

Sotir Bicaku

MORS

21

Anila Shati

HAREC / MORS

22

Rozina Coku

CEPT NOVICE

Foto gjatë zhvillimit të provimit

foto gjate provimit1          foto gjate provimit