AKEP MERR PJESË NË PUNIMET E TAKIMIT PLENARË TË 24 TË BEREC

takimi-BEREC-300915Në periudhën  30 shtator -2 tetor u mbajt në Riga, Letoni takimi i 24 plenar i BEREC. Në takimin plenar AKEP u përfaqesua nga Zj. Ketrin Topciu Anëtare e Këshillit Drejtues të AKEP, Z. Rudolf Papa Drejtor i Kabinetit, si dhe nga Z.Altin Rrapaj Drejtor i Drejtorisë së Tregjeve Tarifave dhe Shërbimit Postar.

Takimi plenar u kryesua nga Prof. Fatima Barros, Kryetare e BEREC për 2015, si dhe  Presidente e Bordit të ANACOM (Portugali). Nder Ceshtjet Kryesore te diskutuara ishin:

  • Transparenca e cmimeve dhe mbikqyrja rregullative në hapesirat ndërkufitare
  • Migrimi në Rrjetet  (All-IP)

Takimi i radhës Plenar i BEREC do të zhvillohet në Londër në datat 10-11 dhjetor dhe do të organizohet nga Zyra e Komunikimeve të Mbretërisë së Bashkuar (Ofcom).

Për informacione të detajuara:

http://berec.europa.eu/eng/events/berec_event_2015/84-24th-berec-plenary-meeting-in-riga