AUTORITETI I KONKURRENCËS SË MAQEDONISË MIRATOI KËRKESËN PËR BASHKIM, DY OPERATORËT CELULARË: VIP, DEGË E MOBILCOM AUSTRIA DHE ONE, DEGË E TELEKOM SLOVENIJE

logo-akep-lajm-1Më datë 7 korrik 2015- Autoriteti i Konkurencës së Republikës së Maqedoni-së aprovoi kërkesën për bashkimin të dy operatorëve mobile: VIP, degë e Mobilcom Austria dhe ONE, degë e Telekom Slovenia.

Më poshtë gjëndet vendimi i Autoritetit të Konkurencës së Republikës së Maqedonisë në gjuhën origjinale. Ne ditet në vijim do të publikohet vendimin në gjuhën angleze.

Vendimi i Autoritetit të Konkurencës së Republikës së Maqedonisë