NJOFTIMI PËR SHTYP

AKEP në përputhje me kuadrin ligjor dhe rregullator në fuqi informon të gjitha subjektet e regjistruara si portale online se duhet të publikojnë brenda 72 orësh niptin përkatës në seksionin Kontakt të faqes  së tyre online.

AKEP i'u bën thirrje gjithashtu, të gjithë personave që kane lidhje me portalet e mëposhtme, që të pajisen me nipt në Qendrën Kombëtare të Biznesit dhe brenda 72 orësh te deklarojnë niptin përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online:

 

Subjektet e regjistruara si portale online se duhet te publikojnë brenda 72 oresh niptin (NUIS) përkatës ne seksionin Kontakt te faqes  se tyre online:

 

1

24-ore.com

2

360grade.al

3

Albpress.org

4

Alpenews.al

5

Argjirolajm.net

6

Botasot.info

7

Diell-online.al

8

Durreslajm.al

9

ekskluzive.al

10

eperditshmja.com

11

Exit.al

12

Folshqip.al

13

gazetaimpakt.com

14

Hashtag.al

15

Ina-online.net

16

InfoElbasani.al

17

infopasqyra.com

18

Insajderi.com

19

Javanews.al

20

Korrieri.org

21

Lajme.net

22

Lajmeonline.al

23

Lajmi.net

24

Lajmifundit.al

25

Liberal.al

26

Noa.al

27

Opinion.al

28

Opozita.com

29

Orikuminews.com

30

Pacensure.com

31

perqasje.com

32

Politiko.al

33

Publik.live

34

Reporter.al

35

Respublica.al

36

Sarandaweb.net

37

Shqiperia.com

38

Skandal.al

39

Sovrani.info

40

Superligash.com

41

Tesheshi.com

42

Tiktak.al

43

Tpz.al

44

Zjarr.tv

Regjistrimi mund të bëhet në pak minuta online në adresën e Qëndrës Kombëtare të Regjistrimit qkb.gov.al

Pas skadimit të këtij afati, AKEP do të mbyllë çdo portal online që është i paregjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit.