Njoftim për Këshillim Publik

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP),  njofton të gjitha palët e interesuara se nis këshillimin publik të dokumentit “Orientimi në kosto i tarifave të shërbimeve të operatorëve celularë me FNT” .Të interesuarit duhet të shprehin mendimet e tyre deri më 29.01.2011. Dokumentacioni përkatës gjendet i publikuar në faqen e internetit të AKEP: www.old.akep.al, në rubrikën “Konsultime”.

Për informacion mund të kontaktoni në adresën e email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.