NJOFTIM PËR KËSHILLIM PUBLIK

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), mbështetur në shkronjën g) dhe gj) të nenit 8, pika 2 e nenit 65, neni 66 dhe neni 68, të ligjit nr. 9918, datë 19.05.2008 “Për Komunikimet Elektronike në Republikën e Shqipërisë” (ligji nr. 9918), i ndryshuar, njofton të gjitha palët e interesuara se nis këshillimin publik mbi dhënien e të drejtave të përdorimit të frekuencave në brezat 1900-1980 MHz, 2500-2690 MHz dhe kushtet e përdorimit të brezit 3400-3800 MHz.

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), mbështetur në shkronjën g) dhe gj) të nenit 8, pika 2 e nenit 65, neni 66 dhe neni 68, të ligjit nr. 9918, datë 19.05.2008 “Për Komunikimet Elektronike në Republikën e Shqipërisë” (ligji nr. 9918), i ndryshuar, njofton të gjitha palët e interesuara se nis këshillimin publik mbi dhënien e të drejtave të përdorimit të frekuencave në brezat 1900-1980 MHz, 2500-2690 MHz dhe kushtet e përdorimit të brezit 3400-3800 MHz. Të interesuarit duhet të shprehin mendimet e tyre brenda 30 ditëve nga data e publikimit të këtij njoftimi.

 

Dokumentacioni përkatës gjendet i publikuar në faqen e web të AKEP ne seksionin Konsultime ne Proces

 

 

Për informacion mund të kontaktoni në adresën e email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.