99 vjetori i Post-Telekomunikacioneve ne Shqiperi

Me 5 dhjetor 2011 mbushen 99 vjet nga krijimi i adminsitrates shqiptare te Post-Telekomunikacioneve,date kjo e lidhur me momentin kur Qeveria e Perkoheshme e Ismail Qemalit krijoi Ministrine e Post Telegraf Telefonave.
Gjate gjithe kesaj periudhe te gjate, sherbimi postar dhe ai i telekomunikacioneve kane luajtur pa dyshim nje rol te rendesishem ne zhvillimin ekonomik, shoqeror dhe kulturor  te vendit.Me kete date jepet vleresimi per kontributin e dhene per te gjithe ata breza te punonjesve te Post-Telekomunikacioneve.