20 mije sasia e Numrave te Bartur

Me fillimin e muajit tetor sasia e numrave te bartur ka arritur ne nje shifer te larte ne mbi 20000 bartje. Rritja e konkurences efektive ka bere qe operatoret te vazhdojne te hedhin ne treg oferta dhe plane tarifore te reja me me dobi per konsumatorin. Perdoruesit jane treguar aktiv duke zgjedhur rrjetin dhe planet tarifore nga  te cilat perfitojne dhe qe u pershtaten me mire.