Kontakte

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare

vendodhja-location-2Adresa: Rruga “Reshit Çollaku", Tiranë

Tel :  0035542259571
Fax : 0035542259106
e-mail :Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.


Përgjegjës për marredheniet me publikun
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  Tel: 0035542259572


Përgjegjës për Autorizim të Përgjithshëm
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250928


Përgjegjës për Sektorin Postar
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542259572


Përgjegjës për Rregullimin e Tregut dhe Konsumatorin
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542259572


Përgjegjës për Administrimin e Frekuencave
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250928


Përgjegjës për Numeracionin dhe Miratim Tipi
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.,Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250928


Përgjegjës për Rregjistrim Domain
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250926


Përgjegjës për Çështjet Financiare
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250927


Përgjegjës për Aplikim Sistem PMR
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Tel :  0035542250928


Koordinatori për të Drejtën e Informimit
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Nr. tel : +355 42 250 572
Orari Zyrtar : 08.00 - 16.30