Konsultime ne Proces

DOKUMENTI PER KESHILLIM PUBLIK

DOKUMENTI Data e Fillimit te Keshillimit Data e Perfundimit te Keshillimit Njesia Pergjegjese

Rregullimi i tarifave të sipërmarrësve me FNT në tregun me shumicë të aksesit dhe origjinimit të shërbimeve celulare

02.10.2018 02.11.2018 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.