News

NJOFTIM PËR SHTYP  MBI NËNSHKRIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT MES INSPEKTORATIT SHTETËROR TË MBIKËQYRJES SË TREGUT DHE AKEP

NJOFTIM PËR SHTYP MBI NËNSHKRIMIN E MEMORANDUMIT TË MIRËKUPTIMIT…

Sot, me datë 16 Janar në ambientet e AKEP u nënshkrua Memorandumi Bashkëpunimit...

Publikohet Strategjia dhe Plani i Veprimit të AKEP për vitin 2019

Publikohet Strategjia dhe Plani i Veprimit të AKEP për vitin…

Këshilli Drejtues i AKEP me Vendimin nr.100, datë 24.12.2018 miratoi dokumentin “Strategjia dhe Plani i...

MBI PJESËMARRJEN E KRYETARIT TË AKEP NË FORUMIN “KONKURRENCA DHE BIZNESI”

MBI PJESËMARRJEN E KRYETARIT TË AKEP NË FORUMIN “KONKURRENCA DHE…

Autoriteti i Konkurrencës në bashkëpunim me autoritetet rregullatorë përfshirë AKEP zhvilluan sot forumin “Konkurrenca dhe...

NJOFTIM PËR SHTYRJE E DATËS SË TENDERIT 800 MHZ

NJOFTIM PËR SHTYRJE E DATËS SË TENDERIT 800 MHZ

Këshilli Drejtues i AKEP me vendimin nr. 92 datë 27.11.2018 ka miratuar “Disa shtesa në...

AKEP-Jo-duhanit2