Koordinatori per te Drejten e Informimit, AKEP

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për Autoritetin e Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Z. Oleons PETI

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel :  0035542259571
Fax : 0035542259106

Adresa: Rruga “Reshit Çollaku”, Tiranë

Orari: E Hënë - E Enjte  08:00 - 16:30
E Premte 08:00 - 14:00